Yandex Metrica

DOLAR

32.55

%0.04 expand_less

EURO

34.86

%0 expand_less

ALTIN

2430.20

%0.07 expand_less

BIST

9645.02

%0 expand_less

BTC ($)

66282.22

%-0 expand_less

Esra Erol'dan Alişan ve Buse Varol hamlesi! Ayrılık haberini beğendi, ortalık karıştı

Esra Erol'dan Alişan ve Buse Varol hamlesi! Ayrılık haberini beğendi, ortalık karıştı

Alişan ve Buse Varol'un boşanacağı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Çift, son dönemin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, ünlü sunucu Esra Erol'dan şaşırtan bir hamle geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:50

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol çiftinin evliliklerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyor. Kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlamalarının ardından çiftin boşanacağı haberleri gündeme geldi. Çiftin evliliklerindeki krizin nedeni son dönemin en çok konuşulan ve merak edilen konuları arasında yer alıyor.

Söylemezsem Olmaz yorumcularından Bircan Bali, Esra Erol'un "Alişan ve Buse Varol'un evliliklerindeki krizin sebebi oldu" başlıklı bir gönderiyi beğendiğini açıkladı. Erol'un bu hamlesi sosyal medyada olay yaratırken, ünlü sunucu beğeniyi kısa süre içinde geri çekti.

Konuyla ilgili yorum yapan Seren Serengil ise "Aileleri bir araya getirmeye çalışırken, bir ailenin yıkılmasına sevinecek bir kadın olacağını zannetmiyorum." ifadelerini kullandı. 

Alişan, Buse Varol ile evlenmeden önce Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol ile nişanlıydı. Evlenmeleri beklenen çift, sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almıştı. Erol'un beğeniyi yanlışlıkla mı bilerek mi yaptığı merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading