Yandex Metrica

DOLAR

32.55

%0.03 expand_less

EURO

34.92

%0.17 expand_less

ALTIN

2432.70

%0.17 expand_less

BIST

9645.02

%0 expand_less

BTC ($)

66617.14

%0.44 expand_less

Esra Bilgiç çamura bulandı! Esra Bilgiç’ten şok eden fotoğraf

Esra Bilgiç çamura bulandı! Esra Bilgiç’ten şok eden fotoğraf

Esra Bilgiç çamura bulandı! Esra Bilgiç’ten şok eden fotoğraf! İşte haberin detayları…

Magazin

04.04.2024, 08:54

Kanunsuz Topraklar dizisinde canlandırdığı Gülfem karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Esra Bilgiç, son paylaşımıyla şaşırttı. Kanunsuz Topraklar dizisinin setinden paylaşım yapan Esra Bilgiç’in toz toprak içindeki hali takipçilerinde merak uyandırdı.

Çarşamba akşamı yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde Gülfem karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Esra Bilgiç, son yılların popüler oyuncuları arasında yer alıyor. Başrolünü Uğur Güneş ile paylaştığı dönem dizisi, istenilen reytinglere tam olarak ulaşamasa da heyecanlı senaryosuyla reyting listelerinin üst sıralarında kendine yer buluyor.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İkiliyi buluşturan dizi tam gaz yoluna devam ediyor. Gittikçe daha da heyecanlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde bu hafta yine meraklı bir bekleyiş yaşandı. Madendeki patlama sonucu Gülfem ve Davut’un içerde kalması ve onların kurtarılma telaşları, izleyenleri de heyecanlı bir bekleyişe sürükledi.

Zonguldak’taki madende yaşanan patlama ile askerler, madenciler, halk el ele verip iki aşığı kurtarmak için var gücü ile uğraştı. Bu tür sahneler, ekranda izlenirken büyük heyecan yaşatıyor ama kamera arkasında da zorlu bir süreç yaşanıyor.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

GÜLFEM TOZ İÇİNDE KALDI

Toz toprak içinde kalan oyuncular, dizinin kamera arkası çalışanları, zorlu saatler yaşıyorlar sahneye hakkını verebilmek için. Gerçekçi olması adına her detayın titizlikle düşünüldüğü anlaşılan patlama sahnesinin de arka planında hummalı bir çalışma yaşandığı görüldü izleyenler tarafından.

Bu arada patlama sırasında baygın düşen Gülfem’in yüzü gözü de hep toz içindeydi. Esra Bilgiç, yüreği ağzında diziyi izleyenlere sosyal medyadan yaptığı güzel sürpriz ile kamera arkasında bu sahneye nasıl hazırlandıklarını ortaya koydu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading