Yandex Metrica
SON DAKİKA
Eski İngiltere güzeli Kirsty Bertarelli'den milyonluk boşanma

Eski İngiltere güzeli Kirsty Bertarelli'den milyonluk boşanma

İngiltere'nin eski güzellik kraliçesi Kirsty Bertarelli, 21 yıllık eşinden boşanırken aldığı 400 milyon sterlinlik tazminatla Kraliçe Elizabeth'ten daha zengin biri haline geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:05

İngiltere'nin eski güzellik kraliçesi Kirsty Bertarelli, 21 yıllık evliliğini sonlandırdı. 50 yaşındaki model ve şarkıcının İsviçreli milyarder eşi Ernesto Bertarelli'den boşanırken aldığı tazminat dudak uçuklattı.

Evliliklerindeki sorunu dünyadan gizleyen çift, gizlice ayrılırken imza attıkları boşanma anlaşmasıyla gündem oldu. İkilinin sözcüsü yaptığı açıklamada Kirsty ve Ernesto'nun yılın başından beri ayrı olduğunu belirtirken, çiftin yaz aylarında ise boşanma kararı aldıkları ortaya çıktı.

KRALİÇE 2. ELİZABETH'TEN DAHA ZENGİN

Daily Mail gazetesi, Kirsty Bertarelli'nin 9,2 milyar sterlin (110,92 milyar lira) servete sahip olan eşinden 350 milyon sterlin nakit para ve 60 milyon sterlin değerinde gayrimenkul aldığını duyurdu. Yani eski güzellik kraliçesi eski eşinden boşanırken 410 milyon sterlin kazandı. Bu da şahsi serveti 365 milyon sterlin olan Kraliçe 2. Elizabeth'ten daha zengin biri haline geldiği anlamına geliyor.

Bertarelli, elde ettiği tazminatla birlikte aynı zamanda 'en zengin boşanmış kadın' unvanını da elde etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading