Yandex Metrica

Eşini aldatan ünlü oyuncu Buğra Gülsoy mu? Buğra Gülsoy Nilüfer Gürbüz'ü aldattı mı?

Eşini aldatan ünlü oyuncu Buğra Gülsoy mu? Buğra Gülsoy Nilüfer Gürbüz'ü aldattı mı?

Magazin gündemi ünlü bir oyuncunun eşini aldattığı iddiasıyla sarsıldı. Baş harfi 'B' olduğu belirtilen oyuncunun Buğra Gülsoy olduğu öne sürüldü.

Magazin

15.04.2024, 13:44

Bugün ünlü bir oyuncunun bir eğlence mekanında karısını aldattığı haberi ortalığı karıştırdı. Oyuncunun baş harfinin 'B' olduğu, ikinci kez nikah masasına oturduğu ve bir oğlu olduğu iddia edildi. O iddialar sosyal medyaya bomba gibi düşerken, ünlü oyuncunun Buğra Gülsoy olduğu öne sürüldü.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

BUĞRA GÜLSOY NİLÜFER GÜRBÜZ'Ü ALDATTI MI?

Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın haberine göre evli olan ünlü bir oyuncu, Arnavutköy'de bir eğlence mekanında başka bir kadınla öpüşürken görüldü. Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Daha önce başından bir evlilik geçmiş olan çok ünlü bir oyuncumuzu geçtiğimiz gün Arnavutköy sırtlarında bir mekanda eğlenirken gördüm. Bu oyuncumuz ikinci kez nikah masasına oturmuş ve bir erkek çocuğu sahibi. Baş harfi B ile başlayan ünlü oyuncunun yanında 'B' harfiyle başlayan bir oyuncu arkadaşı da vardı. 

"BAŞKA BİR KADIN İLE ÖPÜŞMEYE BAŞLADI"

Ben ikilinin yakın arkadaş olduklarını bildiğim için çok önemsemedim ama ilerleyen dakikalarda şimdilerde yeni projesiyle de konuşulan jönümüz, alkolün de etkisiyle masada bulunan başka bir kadın ile öpüşmeye başladı. Tabii bu güzelin ilk olarak ünlü oyuncumuzun kumral eşi olduğunu düşündüm ama dikkatli bakınca eşi olmadığını anladım.

Ben evlilikleriyle ilgili bir sorun duymadığın ve bir çocukları olduğu için bu kadar yazıyorum. İkinci defa bu kadar şanslı olmayabilir bu jönümüz... Benden söylemesi.."

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

BUĞRA GÜLSOY KAÇ KEZ EVLENDİ?

2011-2012 yılları arasında meslektaşı Burcu Kara ile evli olan Buğra Gülsoy, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile dünyaevine girmişti. Oyuncunun bu evlilikten Cem isimli bir oğlu bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading