Yandex Metrica
SON DAKİKA
Eşi Hakan Baş ile boşanmanın eşiğinden dönmüştü.. Bensu Soral'dan çocuk açıklaması!

Eşi Hakan Baş ile boşanmanın eşiğinden dönmüştü.. Bensu Soral'dan çocuk açıklaması!

Bensu Soral ve Hakan Baş, evliliklerindeki krizi atlatmış, boşanma kararından vazgeçmişlerdi. Geçtiğimiz akşam Etiler'de görüntülenen oyuncu, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.

Magazin

23.01.2024, 18:47

2018 yılında nikah masasına oturan Bensu Soral ve Hakan Baş, geçtiğimiz aylarda evliliklerinde kriz yaşamıştı. Evliliklerini kurtarmak için uğraşan çift, aralarındaki buzları eritti. İkili, geçtiğimiz ay Paris'te birlikte tatile çıktı. Oyuncu, eşiyle mutluluk pozlarını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Bensu Soral, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Oyuncu, Magazinburada muhabirlerinin sorularını da yanıtladı.

Bir dergi çekimi çıkışı yemeğe çıktıklarını belirten Soral, "Hakan Bey ile bir tatile çıktınız, nasıl geçti?" sorusuna "Çok güzel geçti. Kardeşlerimizle, ailemizle bir tatil yaptık" yanıtını verdi.

"ALLAH İSTEYENLERE NASİP ETSİN"

Ablası Hande Soral'ın hamilelik süreciyle ilgili konuşan oyuncu, "Harika. Teyzelik heyecanı. Ben ondan daha heyecanlıyım yani. Allah isteyen herkese nasip etsin" dedi. Soral, "Peki sizin böyle bir düşünceniz var mı?" sorusuna "Kısmet" demekle yetindi.

Soral daha sonra aracına binip mekandan uzaklaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading