Yandex Metrica
SON DAKİKA
Eser Yenenler'den Deniz Akkaya'ya 'şişman' tepkisi

Eser Yenenler'den Deniz Akkaya'ya 'şişman' tepkisi

Ünlü oyuncu Eser Yenenler ve Ümit Erdim, 'Tarafını Seç' programının konuğu oldu. Yenenler, Deniz Akkaya'nın 'Şişmanlarla görüşmüyorum' açıklamasına tepki gösterdi.

Magazin

23.01.2024, 18:10

Ünlü oyuncu Eser Yenenler, Haber Global'in "Tarafını Seç" programının konuğu oldu. Yenenler, kilo konusuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, Deniz Akkaya'nın "Şişmanlarla görüşmüyorum" sözleriyle ilgili de yorum yaptı.

"ŞİŞMANLAR DA DENİZ AKKAYA'YA BAYILMIYOR"

Komedyen, Deniz Akkaya'nın 'Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmüyorum' açıklamasıyla ilgili "Şişmanlar da Deniz Akkaya'ya bayılıyordu, Allah Allah... Talihsiz bir açıklama. Benim programa geldiğinde Berfu'nun güzelliği ve benim kilolu olmama sinir olmuştu. Kızı bulmuşsun, kendine bakacaksın diye orada da arkada bana bir sinirlendi." ifadelerini kullandı.

"YÜRÜYEN MARGARİN"

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara gelen yorumları değerlendiren Eser Yenenler, "Komik olmak aslında şişmanlıkla bir savaş şekli. Ama bütün tombikler çok eğlenceli değil. Siber zorbalık şeklinde postların altına yorum yazmak çok büyük ahlaksızlık. Herkesin kusuru var. Biri bana 'yürüyen margarin' yazmış. Ona üzülmüştüm" diye itirafta bulundu.

"YETENEĞİMLE BURAYA GELDİM"

Jönlerin 'acaba ne kadarını görselimle, ne kadarını yeteneğimle gerçekleştirdim' diyerek çıkmaza girdiklerini ifade eden Yenenler, "Ben yüzde 100 yeteneğimle buraya geldim. Fiziksel güzelliğimle gelemediğime göre yeteneğimle geldim. Jönler gibi dizilerde dakikalarca uzun uzun bakamam, bana gülme gelir. Bön bön değil, jön jön bakıyorlar." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading