Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erşan Kuneri ve Gibi polemiği büyüyor! Aleyna Tilki tartışmaya dahil oldu, Zafer Algöz'e tokat gibi cevap

Erşan Kuneri ve Gibi polemiği büyüyor! Aleyna Tilki tartışmaya dahil oldu, Zafer Algöz'e tokat gibi cevap

Erşan Kuneri'de rol alan Zafer Algöz, fenomen dizi Gibi ile ilgili tartışma yaratan ifadeler kullanmıştı. Algöz'ün Gibi hakkında "Bu seviyeye gelebilmek için 2 fırın ekmek, 4 fırın da boyoz yemesi lazım" sözlerine ünlü popçu Aleyna Tilki'den cevap geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:17

Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri karakterine odaklanan Erşan Kuneri dizisi 13 Mayıs'ta Netflix'te yayınlandı. Başrollerinde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Ezgi Mola gibi isimlerin yer aldığı dizi sosyal medyada gündemden düşmüyor. 

Dizinin sosyal medyada bir kullanıcı tarafından Feyyaz Yiğit'in Gibi dizisine benzetilmesi üzerine Zafer Algöz "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için, 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" demiş ve bu sözler büyük bir polemiğe neden olmuştu. 

"MİZAH PRODÜKSİYON ARTTIKÇA ARTMIYOR"

Gibi'yi ve Feyyaz Yiğit'i tiye alan paylaşımlarda bulunan Zafer Algöz'e ünlü popçu Aleyna Tilki'den yanıt geldi. Tilki, Twitter hesabından Algöz'e şöyle yanıt verdi:

"Zafer abime sonsuz saygı hürmet. Onların devasa emekleri var ama Feyyaz Yigit'in çok easy bir kafayla çektiği diziyle, hepimizi çok güldürmesinin de hakkını yemeyelim. Ki mizah, prodüksiyon arttıkça artan bir şey değil"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading