Yandex Metrica

Erol Köse eski sevgilisi Gülşen'i rezil etti! Açtı ağzını yumdu gözünü 'Şarkısı patlamayan...'

Erol Köse eski sevgilisi Gülşen'i rezil etti! Açtı ağzını yumdu gözünü 'Şarkısı patlamayan...'

Gülşen'in dün Yenikapı konserinde giydiği transparan kıyafet tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada tepki gösterenler arasına şarkıcının eski sevgilisi Erol Köse de dahil oldu. Köse, Gülşen'i adeta yerden yere vurdu.

Magazin

29.03.2024, 06:25

Şarkıcı Gülşen, sahnede tercih ettiği kıyafetler nedeniyle uzun süredir magazin gündeminden düşmüyor. Abartılı kostümleri ve sahnede yaptığı hareketlerde tepki çeken Gülşen, dün Yenikapı'da sahne aldı. Ünlü isim transparan göğüs detaylı kırmızı bluz ve kalçasına kadar açık olan sırt detaylı mavi bir pantolon tercih etti. Şarkıcının o kıyafeti kısa sürede yine sosyal medyada tepki topladı.

Gülşen'e bir tepki de eski sevgilisi Erol Köse'den geldi. Instagram'da Gülşen'in konserine ait bir video yayınlayan Köse, sert sözler söyledi. 

"ŞARKISI PATLAMAYAN SOYUNUYOR"

Köse, "Yeşilçam p..noları 70'lerde Türk sinemasını bitirmişti. Aileler utanıp gitmedi haklı olarak. Şimdi de popta bu var ve tükeniş bu. Şarkısı patlamayan soyunuyor sahnede halleniyor. Kerimcan uçakta p...sini yayınlıyor... Ben şahsen sıkıldım bu cüretten. Ben yapımcı olarak dekolte çok klip çektim zamanında ama soft erotizm vardı pornografi değil. Şimdi p..no başladı. Büyük tehlike! Videolara izleyip sola itiniz hafıza tazeleyelim" ifadelerini kullandı.

Devamında ise "Ben de günahsız değilim elbette" notunu yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading