Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erkan Özerman 'masaja çağırdı' iddialarına ne yanıt verdi?

Erkan Özerman 'masaja çağırdı' iddialarına ne yanıt verdi?

Best Smile güzeli seçilen Elmas Yılmaz ve yarışmacılardan Barış Arslan, Erkan Özerman hakkında şok eden iddialarda bulunmuştu. Özerman, iddiaların ardından kendini savundu.

Magazin

23.01.2024, 18:09

34. Best Model of Turkey'in yankıları sürüyor. Yarışmada 'Best Smile' seçilen Elmas Yılmaz, yarışmanın birincisinin önceden belli olduğunu iddia etti. Yılmaz, "Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı" gibi çarpıcı bir açıklama yaptı.

Açıklamanın ardından Yılmaz'a destek, Best Model yarışmacılarından Barış Arslan'dan geldi. Arslan, "Hem organizatör Aydın Bey'in Elmas'a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları. Telefonda mesajlaşılarak bana bunlar söylendi." dedi.

Arslan, "Ahlaksız teklifi reddettiğim için beni cezalandırdılar. Duruşumu bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bunun arkasında duracağız ve devamını getireceğiz. 'Erkan Özerman'a masaj yaparsan derece garanti' dendi. Ben bu pislikleri yapmadım." ifadelerini kullandı.

"DERECEYE GİREMEYENLER KİNLERİNİ KUSUYOR"

İddialarda adı geçen Erkan Özerman'dan konuyla ilgili yanıt geldi. Habertürk'e konuşan Erkan Özerman, iddiaların tamamen yalan olduğunu belirterek "İddia edildiği gibi hiçbir yarışmacıyla sözü geçen sohbetlerim olmadı. Kimseye vaatlerde bulunmadım. Dereceye giremeyenler kinlerini kusup reklamlarını yapıyor." dedi.

"DAVA AÇACAĞIM"

Özerman, "Kim benim odama yarışmacılardan birinin geldiğini görmüş? Kim yarışmacılardan masaj istediğime şahit olmuş? Olmayan konuşmaları olmuş gibi gösteriyorlar. Ben bu konuda ne yapabilirim. Sadece dava açabilirim. Öyle de yapacağım. Avukatımla konuştum. Dava açacağım." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading