Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erkan Kolçak Köstendil oyunculuğu bırakıyor mu? Açıklama geldi

Erkan Kolçak Köstendil oyunculuğu bırakıyor mu? Açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde kalecilik yapmaya başlayan Erkan Kolçak Köstendil'in oyunculuğu bırakacağı iddia edilmişti. Oyuncu, katıldığı basın toplantısında konuyla ilgili soruları yanıtladı.

Magazin

23.01.2024, 18:15

Erkan Kolçak Köstendil, fenomen dizi Çukur'dan sonra ailesiyle Amsterdam'a yerleşerek Hollanda Gençlerbirliği takımında kalecilik yapmaya başladı. Köstendil'in sözleşme imzalamasının ardından oyunculuğu bıraktığı iddia edilmişti.

'Bandırma Füze Kulübü' filminde başrolü üstlenecek olan Köstendil, Beykoz Kundura Fabrikası'nda gerçekleşen basın toplantısına katıldı. Oyuncu, basın toplantısında muhabirlerin sorularını yanıtladı.

"HEM OYUNCULUK HEM FUTBOLCULUK YAPIYORUM"

Hollanda Gençlerbirliği takımıyla sözleşme imzalayan Köstendil, oyunculuğu bırakacağı iddialarına şöyle yanıt verdi: 

"Aslında ben uzun zamandır hem oyunculuk hem de futbolculuk yapıyorum. Sporu hiç bırakmadım üç sene önce de Vefa Spor'daydım. Spor salonuna gitmeyi sevmiyorum, bedava spor yapmış oluyoruz. Bir çocuk benden görüp bir kulübün altyapısına başlarsa bu bana yeter de artar. Zor olmuyor, vücut direnciniz gelişiyor. 'Oyunculuğu bıraktı, kaleci oldu' falan değil" sözleriyle duruma açıklık getirdi."

Başarılı oyuncu, ayrıca klarnet çalabilmek için Hüsnü Şenlendirici'den dersler aldığını da sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading