Yandex Metrica

Engincan Ural ve Merve Kaya boşanıyor mu? Henüz 45 gün olmuştu! Sibel Can sessizliğini bozdu

Engincan Ural ve Merve Kaya boşanıyor mu? Henüz 45 gün olmuştu! Sibel Can sessizliğini bozdu

Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural ve Merve Kaya, 45 gün önce nikah masasına oturmuştu. Kaya ile Ural'ın boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Sibel Can'dan açıklama geldi.

Magazin

01.04.2024, 13:04

Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, 45 gün önce Merve Kaya ile dünyaevine girmişti. Çift, görkemli bir törenle nikah masasına oturmuştu. Ancak ikiliyle ilgili ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. İddiaların ardından Sibel Can'dan paylaşım geldi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

ENGİNCAN URAL VE MERVE KAYA BOŞANIYOR MU?

Engincan Ural'ın, eşi Merve Kaya tarafından aldatıldığı ve boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Boşanma iddialarının ardından Sibel Can'dan paylaşım geldi. Ünlü sanatçı, oğlu ve gelininin fotoğrafını paylaşarak nazar boncuğu emojisi ekledi. Şarkıcı böylece oğlunun boşanma haberlerini yalanladı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"DÜĞÜNDE BEN DAHA ÇOK EĞLENDİM"

Oğlunun evliliği hakkında konuşan Sibel Can, "Genç anne olmanın faydaları. Karşınızda annenin yanı sıra, bir de kayınvalide duruyor. Çok hoş bir duygu bu. Düğünde oğlum ve gelinimden daha çok ben eğlendim." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading