Yandex Metrica
SON DAKİKA
Engin Akyürek hakkında çarpıcı iddia! Sevgilisi bakın kim çıktı

Engin Akyürek hakkında çarpıcı iddia! Sevgilisi bakın kim çıktı

Dünyanın En Yakışıklı Erkeği seçilen Engin Akyürek hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun sevgilisiyle olan iddialar gündeme oturdu.

Magazin

18.03.2024, 16:14

Kaçış dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Engin Akyürek'in özel hayatı hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde 'Dünyanın En Yakışıklı Erkeği' seçilen başarılı oyuncunun gözlerden uzak şekilde mutlu bir ilişki sürdürdüğü iddia ediliyor.

Kaçış dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan başarılı oyuncu Engin Akyürek, Johnny Deep ve Adam Lambert gibi isimleri geride bırakarak dünyanın en yakışıklı erkeği seçilmişti. Uzun süredir ekranlarda olmamasına rağmen sosyal medyada sürekli gündem olan oyuncu Engin Akyürek'in özel hayatıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

ENGİN AKYÜREK’İN SEVGİLİSİ KİM?

Alınan bilgilere göre Engin Akyürek'in bir süredir herkesten sır gibi sakladığı sevgilisiyle mutlu bir birliktelik sürdüğü öne sürüldü. İkilinin, Ankara'da tanıştıkları ve evlenme kararı aldıkları takdirde nikâhı Ankara'da yapacakları iddia edildi. Başarılı oyuncu Engin Akyürek'in bu iddiaya ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading