Yandex Metrica

Ender Saraç ve Aygül Aydın aşk mı yaşıyor? Eşi Benan Saraç ortalığı birbirine kattı! Küfürler havada uçuştu

Ender Saraç ve Aygül Aydın aşk mı yaşıyor? Eşi Benan Saraç ortalığı birbirine kattı! Küfürler havada uçuştu

Ender Saraç'ın Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi Benan Saraç yerine Astrolog Aygül Aydın ile katılması ortalığı karıştırdı. Sosyal medya hesabından peş peşe paylaşım yapan Benan Saraç'ın sözleri herkesi şoke etti.

Magazin

03.03.2024, 23:48

Ender Saraç, geçtiğimiz akşam düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi Benan Saraç yerine Astrolog Aygül Aydın ile katıldı. Aynı törende eşi ile ayrı ayrı takılan Benan Saraç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla herkesi şaşırttı. Eşine ateş püsküren Saraç'ın küfür etmesi de dikkat çekti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"KENDİNE GEL YAVRUM"

Törende eşinin videosunu çekip paylaşan Benan Saraç, "Beni yine yalnız bırakıp, şu kadını davetten içeri sokarken, benim için 'Boşver Şizofren' dedi. Nasıl yani? Pardon! Ender kendine gel yavrum! Sanırım kadın seninle ilgili gerçekleri bilmiyor. Ben yolumda sessiz yürümüyorum. Kimseye de tamah etmiyorum. S... gidin şimdi! Tahmin edileni yapmıyorum." ifadelerini kullandı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"BANA SİNSİLİK YAPMAYIN"

Bir diğer paylaşımında ise "Benim gibi bir kadını taşımak haklısın zor. Lakin ben seni her şeyine rağmen sağlam taşıdım. Çok istedim yanımda ol, destek ver. Hırsın müsaade etmedi ve düşük segment ajandalardan ufak menfaatler daha mühim oldu. Ben dürüst ve açık yürüyorum. Sinsiler sizi. Hak eden istediğim gibi konuşurum. Bu adamın esasta kim olduğunu ben biliyorum. O yüzden bana sinsilik yapmayacaksınız!" dedi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"AYGÜL HANIM KIZ KARDEŞİM GİBİDİR"

Paylaşımların ses getirmesinin ardından Ender Saraç'tan açıklama geldi. Instagram hesabından açıklama yapan Saraç, "Önemli açıklama; Aygül Aydın hanımefendi benim kız kardeşim gibidir ve 4 yıldır beraber kitap-ajanda yazdığım kişidir. Evlidir, eşini de tanırım saygın bir kişidir ve 1 çocuğu vardır.

Kendisiyle o gün Tüyap kitap fuarında beraber imza gününü bitirdikten sonra yeni yeni kitap ve röportaj için kapıda buluştuk ve hemen röportaj verip törene bile kalmadan ayrı çıktık." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading