Yandex Metrica

Emine Ün'e çifte darbe! Eski eşi ve kız kardeşinin mesajları ifşa oldu, o detay ağızları açık bıraktı

Emine Ün'e çifte darbe! Eski eşi ve kız kardeşinin mesajları ifşa oldu, o detay ağızları açık bıraktı

Ünlü oyuncu Emine Ün'ün eski eşi tarafından ihanete uğradığı, Tolga Karakaş'ın baldızı Mine Ün ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Karakaş iddiaları yalanlasa da ikilinin mesajları ortaya çıktı.

Magazin

25.03.2024, 15:23

Bir dönemin popüler oyuncularından Emine Ün'ün eşi ve kız kardeşinin aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Emine Ün'ün 2012 yılında nikah masasına oturduğu Tolga Karakaş'ın, baldızı Mine Ün ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Tolga Karakaş o iddiaları yalanlarken, ikilinin mesajları ifşa oldu.

"HAKSIZ SUÇLAMALAR VE AĞIR İTHAMLAR"

İddiaların ardından Tolga Karakaş'ın avukatı yaptığı açıklamada "Haksız suçlamalar ve ağır ithamlar içeren haberleri şaşkınlık ve üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Karakaş, 1 yıl önce Emine Ün'den saygı ve hoşgörü sınırları içinde anlaşmalı olarak boşandı. Müvekkilimiz eski eşinin hem bir anne hem de bir kadın olması nedeniyle bu zamana kadar birçok duruma sessiz kalmıştır" dedi.

GÖRÜNTÜLERİ VAR İDDİASI

Takvim'in haberine göre Tolga Karakaş'ın Mine Ün ile hem mesajlaşmaları hem de görüntülerinin olduğu iddia ediliyor. İkilinin ortaya çıkan mesajları ise şöyle: 

TOLGA KARAKAŞ: Seni de yerim.

MİNE ÜN: Kokunu yerim. Uyu ve rüyanda beni gör. Başka bir şey görme.

TOLGA KARAKAŞ: Çok seviyorum

MİNE ÜN: Ben de. O bakışına ölürüm

TOLGA KARAKAŞ: Kalp ve mutluluk emojisi.

MİNE ÜN: Fotoğraf

TOLGA KARAKAŞ: Bak yapma

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading