Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emine Ün'den acı haber! 'Anneciğim' diyerek duyurdu

Emine Ün'den acı haber! 'Anneciğim' diyerek duyurdu

Emine Ün kimdir, nereli ve kaç yaşında? Emine Ün'ün rol aldığı diziler nelerdir? Ünlü oyuncu Emine Ün geçtiğimiz günlerde annesiyle birlikte koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Emine Ün yaptığı yeni bir açıklama ile annesinin koronavirüs sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldığını açıkladı.

Magazin

27.03.2024, 22:15

43 yaşındaki sinema ve tiyatro oyuncusu >Emine Ün geçtiğimiz günlerde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına yakalandığını Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Ün, yaptığı paylaşımda Süt Kardeşler adlı tiyatro oyunun da ileri bir tarihe ertelendiğini açıklamıştı.
Emine Ün sevenlerini üzen haberi ''Heyecanlı seyircimizle buluşmayı beklerken maalesef Covid-19 test sonucum pozitif olduğu için oyunumuzu 1 Eylül'e erteledik. Umarım en kısa zamanda da iyileşeceğim. Güzel mesajlarınızı, dileklerinizi ileten tüm tandığım tanımadığım dostlarıma çok teşekkür ederim.'' sözleriyle Instagram sayfasından duyurmuştu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Ünlü oyuncu bugün yaptığı yeni bir paylaşımla sevenlerini üzdü. Emine Ün, 10 gün önce annesinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirterek yoğun bakıma kaldırıldığı duyurdu.

Emine Ün, kötü haberi sosyal medya hesabından duyurarak kendi sağlık durumunun iyi olduğunu ve annesinin yoğun bakımda tedavi altına alındığını duyurarak şu ifadelere yer verdi...

''Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım. Fakat bu sefer maalesef öyle olamadı. Yaklaşık 10 gün önce annem ile beraber covid olduk ve tedavimiz hastanede beraber yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef yoğun bakıma kaldırıldı, ben hastanede tedavime devam ediyorum sağlık açısından daha iyiyim bugün… Uzun uzun yazılacak bir şey yok, çünkü şuan üzüntümün tarifi yok… Öyle çok arayan soran yazan var ki , tanıdığım tanımadığım , hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek için yazmak istedim, çok teşekkür ederim sağ olun. Allahım anneciğime bana ve tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.''

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

EMİNE ÜN KİMDİR?

4 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Tır şoförüydü. 3 kız kardeşi vardır. İstanbul Etiler Lisesinden mezun oldu. Tahsil hayatına devam etmedi. 1992 yılında 15 yaşındayken Neşe Erberk'in ajansında mankenlik yapmaya başladı.
1994 yılında Hey Girl dergisinin kapak kızı seçilmiş, 1997 yılına kadar çeşitli dergilerde fotomodellik yapmış, televizyon reklamlarında rol almış. Mehmet Ali Erbil'in sunduğu 'Piyangola' isimli programda hostes sunucu olarak görev almıştır.
Mahsun Kırmızıgül'ün "Sevdalıyım" isimli klibinde oynayarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. O dönemde bir güzellik yarışmasına da katıldı ilk on'a kaldı ancak dereceye giremedi. İbrahim Erkal'ın başrol oynadığı "Canısı" dizisinde rol aldı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

EMİNE ÜN'ÜN FİLM VE DİZİLERİ

2003 - Umutların Ötesi (TV Dizisi)
2006 - Sihirli Annem (TV Dizisi)
2002 - Hayal Avcıları (Sinema Filmi)
2002 - Bayanlar Baylar (TV Dizisi)
2002 - Altın Saçlı Kız (TV Filmii)
2001 - Hırsız (TV Dizisi)
2001 - Cinlerle Periler (TV Dizisi)
2001 - Bıçak Sırtı (TV Filmi)
2000 - İmparator (TV Dizisi)
1999 - Umut Yolcuları (TV Dizisi)
1999 - Kurt Kapanı (Ayşe) (TV Dizisi)
1999 - Fanatik (TV Dizisi)
1998 - Sırılsıklam (TV Dizisi)
1998 -2001 - Aynalı Tahir (Dalia) (TV Dizisi)
1997 - Canısı (2) (Mine) (TV Dizisi)
1997 - Canısı (Mine) (TV Filmi)
1992 - Mahallenin Muhtarları (Emine ) (TV Dizisi)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading