Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emina Jahovic Mustafa Sandal'ın evlilik kararı hakkında ilk kez konuştu! 'Mustafa her şeyi hak etti'

Emina Jahovic Mustafa Sandal'ın evlilik kararı hakkında ilk kez konuştu! 'Mustafa her şeyi hak etti'

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, Mustafa Sandal'ın Melis Sütşurup'la evleneceği haberleri hakkında konuştu.

Magazin

03.03.2024, 22:59

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, 2008 yılında nikah masasına oturmuş, 2018 yılında ise boşanmıştı. İkili, boşanmanın ardından nafaka nedeniyle mahkemelik olmuştu. Ünlü şarkıcı önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Emina, Can Atay'la aşk yaşadığı iddialarını yalanladı.

Emina, "Yok yani tamamen yalan, arkadaşım. Bir kere yan yana görünce böyle bağlıyorlar. Bu haberler artık rahatsız etmiyor çünkü alıştım. Hayatımda biri olduğu zaman el ele çıkarım. Ama üzülüyorum zor bir şey oluyor çünkü." dedi.

"KÜS DEĞİLİZ"

Magazinburada'nın haberine göre, Mustafa Sandal ile aralarında yaşanan nafaka gerginliği hakkında konuşan Jahovic, "2022 çok güzel bir sene olacak. Mustafa ile küs değiliz. Şu an çocuklarla ilgili güzel bir iletişimdeyiz. Bu kadarı yeterli bizim için." diye konuştu.

Şarkıcı, Mustafa Sandal'ın evlilik kararıyla ilgili "İnşallah her şey yolunda olur. Gerçekten Mustafa'ya büyük mutluluklar diliyorum. Her şeyi hak etti. Çok iyi bir insan. İkimiz mutlu oldukça çocuklar da mutlu olur." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading