Yandex Metrica

Emina Jahovic hakkındaki haberlere isyan etti: İnsanlar çok konuşuyor!

Emina Jahovic hakkındaki haberlere isyan etti: İnsanlar çok konuşuyor!

Eski eşi Mustafa Sandal'la davalık olan ve bu konuyla ilgili sıkça gündeme gelen Emina Jahovic sessizliğini bozdu. Jahovic, hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Magazin

23.01.2024, 18:21

Ünlü popçu Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, 2008 yılında nikah masasına oturmuş, 2018 yılında ise boşanmıştı. İkili bir süredir dava haberleriyle gündeme geliyor. Jahovic'in "Sandal’ın tüm mal varlığını annesinin üzerine geçirdiği"ni iddia ettiği haberlere yansımıştı. Önceki gün Bebek'te annesiyle görüntülenen Emina Jahovic, konuyla ilgili soruları yanıtladı.

Emina Jahovic, 2 aylık nafakasını alamadığı için Mustafa Sandal'ın evine icra memurları göndermiş, ünlü popçu ise nafakanın iptali davası açmıştı.

"HABERLERİ GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

Jahovic, o haberlerdeki sözlerin hiçbiri söylemediğini belirterek, "İnsanlar çok konuşuyor benimle alakalı, ben hiçbir şey konuşmuyorum. Evet, şu an mahkemeliğiz ve ne olacağına mahkeme karar verecek. Son dönemde benimle alakalı çıkan Haberler doğru değil. Çok da üzülüyorum bunları görünce. Ben sadece işimle ve çocuklarımla ilgileniyorum. Herkes için iyilik istiyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading