Yandex Metrica

Emel Sayın'dan Mehmet Ali Erbil'in aşk iddialarına yanıt

Emel Sayın'dan Mehmet Ali Erbil'in aşk iddialarına yanıt

Şovmen Mehmet Ali Erbil, Emel Sayın ile bir dönem aşk yaşadığını açıklamıştı. Emel Sayın, magazin gündemine oturan bu sözlere yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 18:03

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve sağlığına kavuşan şovmen Mehmet Ali Erbil, çok konuşulacak bir açıklamaya imza atmıştı. 64 yaşındaki Erbil, şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın ile birliktelik yaşadığını söylemişti. 

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Erbil,  "Çok sevdiğim hala görüştüğüm, her zaman benim yanımda olan iyiliğimde kötülüğümde çok önemli bir dostum. Emel Sayın'la üç ay kadar beraberdim." demişti.

Hastane sürecinde Sayın'ın kendisini hiç yalnız bırakmadığını söyleyen Erbil, " Hiç kaybetmediğim, birlikte yaşadığım dostum ama neden ayrıldığımızı açıklayamam. 'Aşkım Aşkım' dizisinden çok önce olan bir ilişkiydi." şeklinde konuştu.

"TUHAF AÇIKLAMALAR YAPIYOR"

Emel Sayın, herkesi şaşırtan bu açıklamalarla ilgili Magazinsortie'den Olcay Ünal Sert'e konuştu. Yeşilçam sanatçısı, "Ben Mehmet Ali'ye sorarım. Ne oldu Mehmet Ali'ye, son zamanlarda tuhaf açıklamalar yapıyor." diye konuştu. Önce Erbil ile konuşmak istediğini söyleyen Sayın, "Çok şaşırdım. Allah Allah. Bu konuyu tekrardan konuşalım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading