Yandex Metrica

Elon Musk'tan intikam gibi hareket! Eski sevgilisinin Twitter hesabını askıya aldı

Elon Musk'tan intikam gibi hareket! Eski sevgilisinin Twitter hesabını askıya aldı

Twitter'ı satın alan Elon Musk, platformda birçok yeniliğe imza attı. Platformda mavi tik için alınacak ücret konuşulurken, Musk'ın başka bir hamlesi olay yarattı. Elon Musk'ın eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını askıya aldığı ortaya çıktı.

Magazin

20.03.2024, 08:30

Tesla ve Space X'in sahibi olan Elon Musk, her hamlesiyle konuşulmaya devam ediyor. Musk, geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldı. Satın almanın ardından ilk olarak Twitter CEO'su Parag Agrawal'ı kovan Musk, daha sonra mavi tik ücretinin 8 dolar olacağını açıkladı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

ESKİ SEVGİLİSİNDEN İNTİKAM ALDI

Günlerdir Elon Musk'ın Twitter'da yaptığı hamleler konuşulurken, skandal bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Musk'ın eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını askıya aldığı iddia edildi. Twitter'da arama yapıldığı zaman 'RealAmberHeard' isimli kullanıcının platformda yer almadığı görülüyor.

Elon Musk ve Amber Heard, 2013 yılında "Machete Kills" setinde tanışmıştı. O dönemlerde Musk, Talulah Riley ile, Heard ise Johnny Depp ile birlikteydi. İkili, 2016 yılının sonlarında birliktelik yaşamaya başlamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading