Yandex Metrica

Eleştirilerin ardından Sinem Kobal sessizliğini bozdu

Eleştirilerin ardından Sinem Kobal sessizliğini bozdu

Kenan İmirzalıoğlu'nun orman yangınlarıyla ilgili tepki çeken açıklamasının ardıdan eşi Sinem Kobal'dan bir hamle geldi.

Magazin

23.01.2024, 17:46

Türkiye geçtiğimiz hafta Akdeniz ve Ege bölgelerinde birçok ilçeden gelen yangın haberleriyle sarsıldı. Yangınları söndürme ve soğutma çalışmaları devam ederken, bazı ünlü isimlerin açıklamaları pes dedirtti. Bu isimlerden biri de oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu oldu.

"Biz tatildeydik ama denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu. İçimiz yanıyor... Sinem'in de canı çok sıkıldı. Ben sütünün kesilmesinden endişe ettim." şeklinde açıklama yapan İmirzalıoğlu, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Oyuncunun eşi Sinem Kobal ise sosyal medyadan yaptığı açıklama ile sessizliğini bozdu.

BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTI

Kobal, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda "Bütün kalbim ve iyi dileklerim ülkemizin güzel ormanlarında, yangın bölgelerindeki insanlarımızda, hayvanlarımızda. Doğum günümü bir nebze de olsa anlamlı hale getirmek adına, her zaman olduğu gibi şimdi de yangın bölgelerindeki canlarımızı kurtarmak ve güvenli alan sağlamak için canla başla çalışan HAYTAP'ın desteğimize ihtiyacı var. Hem de her zamankinden çok. Bu yüzden doğum günüm için hediye göndermek isteyen herkesin HAYTAP'a bağışta bulunarak bir canlı için fayda sağlaması, bana hediyelerin en güzeli olur. Şimdiden destekleriniz için çok teşekkürler, sevgiyle." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading