Yandex Metrica
SON DAKİKA
Elçin Sangu'nun menajerinden olay yaratan açıklamalar! 'Kaybetmeye devam edecek'

Elçin Sangu'nun menajerinden olay yaratan açıklamalar! 'Kaybetmeye devam edecek'

Başay Okay, haksız yere sözleşmeyi feshetmesi nedeniyle oyuncu Elçin Sangu'ya açtığı davayı kazandı. 2. Sayfa programında açıklamalarda bulunan Okay, 'Fazla hırs yapmış' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:38

Menajer Başay Okay'ın haksız yere sözleşmeyi feshettiği gerekçesiyle oyuncu Elçin Sangu'ya açtığı davada dün karar verildi. Mahkeme, Elçin Sangu'nun 4 milyon TL maddi tazminatı 6 yıllık faiziyle birlikte ödemesine karar verdi. Davayı kazanan Başay Okay, 2. Sayfa programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KARİYERİ BENİM REFERANSLARIM SAYESİNDE"

Okay, TV8'de ekrana gelen 2. Sayfa programında şöyle konuştu:

"Elçin Sangu ilk denemesinde dizi ekibi tarafından kabul edilmedi, benim sayemde rol aldı. Ben çok iyi bir oyuncu hocasıyımdır. Menajerliğe yeni başlamıştım ve benim referanslarımla kariyer yapmaya başladı. Elçin'le bir süre sözleşmesiz çalıştım. Ona bir şeyler bulmaya başlayınca ve pek çok yapımcıya onun için kefil olmaya başlayınca sözleşme yaptık. 5 yıllık sözleşme imzaladık."

"ŞÖHRET OLUNCA DEĞİŞTİ"

Elçin Sangu'nun şöhret olduktan sonra değişmeye başladığını söyleyen Okay, " Elçin'in beklentileri değişti. İnsanlar genelde yola çıktıkları insanlara baktıkça kendi eski hayatını hatırlar ve istemeyebilir. Elçin'i mutlu etmek zordur ve sette sorunlar yaşadı. Bana o kadar yüklendi ki... Sonra ayrılmayı konuşmaya başladık çünkü başka beklentileri vardı." dedi.

"DAVA BİR SAVAŞA DÖNDÜ"

Oyuncunun kendisine 4 milyon TL ve 6 yıllık faizleri ödeyeceğini söyleyen Okay, "Bu dava bir hukuk sürecinin bir parçasıdır. Bu dava bir noktada savaşa döndü. Ben bunun bir onur savaşı olduğunu düşünüyordum. Yaşadıklarımı herkes biliyor o yüzden dün aralarında ünlü isimlerin de olduğu birçok kişi arayarak tebrik etti" ifadelerini kullandı.

"BEN BU PARA İÇİN YIRTINDIM"

Okay, "Fazla hırs yapmış. Kaybetmeye devam edeceğini biliyor. Ben o parayı alacağım çünkü ben o para için yırtındım. Elçin istediğini yapsın. Ben bu parayı hak ettim çünkü ona katbekat fazlasını kazandırdım. Normalde her türlü işin yüzde 20'si menajere aittir. Ben 2 sene sözleşme olmadan onun için çabaladım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading