Yandex Metrica

Edis ile görüntülenen Zeynep Bastık'ın iç çamaşırlı yatak halleri ortaya çıktı! Fotoğrafları görenlerin nutku tutuldu

Edis ile görüntülenen Zeynep Bastık'ın iç çamaşırlı yatak halleri ortaya çıktı! Fotoğrafları görenlerin nutku tutuldu

Zeynep Bastık, yayınladığı cover şarkıların yanı sıra özel hayatıyla da gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde Edis ile samimi dans görüntüleri ortaya çıkan ve sonrasında da eşiyle ayrıldığını açıklayan Zeynep Bastık'ın bu defa da iç çamaşırlı yatak paylaşımları sosyal medyada çok konuşuldu. Detaylar haberimizde...

Magazin

06.03.2024, 07:46

Zeynep Bastık sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Müzik kariyerinin yanı sıra iddialı pozlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde iç çamaşırlı pozuyla olay olan Bastık, bu defa yatarak poz verdi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

Yatak Pozu Çok Konuşuldu

Zeynep Bastık sosyal medya pozlarıyla ilgi çekmeye devam ediyor. Yatarak poz veren başarılı şarkıcıya, "Bu kız bir afet", "Nutkum tutuldu" gibi yorumlar geldi.

Geçtiğimi günlerde iç çamaşırı ile poz veren Bastık, bu pozuyla günlerce konuşulmuştu. O poza takipçileri, "Neden külot ile resim?", "Muhteşemsin" gibi yorumlar yapmıştı.

Öte yandan ünlü şarkıcı bu yaz bikinili pozları ve renkli sahne kıyafetleriyle de sık sık gündeme geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading