Yandex Metrica
SON DAKİKA
EDHO yönetmeninden flaş açıklama: Bu bir veda değil, beklemede kalın

EDHO yönetmeninden flaş açıklama: Bu bir veda değil, beklemede kalın

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 7. sezonu bekleniyordu ancak yapım şirketi ve kanal arasındaki kriz nedeniyle yayınlanmadı. Oktay Kaynarca, EDHO'nun bittiğini ima eden paylaşımda bulundu. Ancak EDHO'nun yönetmeninden flaş bir açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:14

ATV'nin Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba başrollü dizisi EDHO'nun 7. sezonu büyük bir heyecanla bekleniyordu. Diziden fragman yayınlanarak, izleyici ile buluşacağı tarih de duyuruldu. Ancak dizi belirlenen gününde yayınlanmadı. 

Yeni sezonun yayınlanmaması seyircilerin tepkisini çekerken, yapım şirketi ve kanal arasında anlaşmazlık yaşandığı, diziyi bitirdiği iddia edildi. Daha sonra dizide Hızır Çakırbeyli'yi canlandıran Oktay Kaynarca'dan açıklama geldi.

Kaynarca, Instagram hesabında yaptığı açıklamada "Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın..." ifadelerini kullandı. Oyuncunun veda paylaşımı büyük yankı uyandırırken, diziyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

"BEKLEMEDE KALIN"

EDHO'nun yönetmeni Onur Tan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "REİS'in bu eli vedaya değil, yeni bir merhabaya kalkar... Beklemede kalın..." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading