Yandex Metrica
EDHO neden bitti? Arkasındaki gerçek belli oldu!

EDHO neden bitti? Arkasındaki gerçek belli oldu!

Oktay Kaynarca'nın sosyal medya açıklamasından sonra EDHO'nun bittiği kesinleşti. Peki EDHO neden bitti? EDHO'nun bitmesinin ardındaki gerçek gün yüzüne çıktı!

Magazin

29.03.2024, 02:40

ATV ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz uzun zamandır yeni sezonuna başlamıyordu. Bu sebeple dizinin fanları oldukça tedirgin bir şekilde yapım şirketinden bir açıklama bekliyordu. Beklenen haber dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’dan geldi. Kaynarca, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile EDHO’nun bittiğini onayladı. Peki EDHO neden bitti? EDHO final mi yaptı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi setinde neler yaşandı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

EDHO BİTTİ Mİ?

EDHO dizisinde İlyas karakterine hayat veren, başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’nın sosyal medya hesabında yaptığı veda paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Uzun zamandır EDHO’nun başlamasını bekleyen izleyicileri ise büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Yeni sezonu bir türlü başlamayan dizinin uzun zaman sonra yeni sezon fragmanı yayınlanmıştı. Yayınlanan fragman ile birlikte izleyiciler umutlanmış ve yeni sezonu beklemeye koyulmuşlardı. Ne yazık ki fragmandan sonra da dizinin yayına girmemesi endişeleri arttırmıştı. Oktay Kaynarca’dan ise uzun zamandır beklenen açıklama geldi. Kaynarca, sosyal medya hesabından EDHO izleyicilerine veda etti.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

EDHO NİYE YAYINDAN KALDIRILDI?

EDHO'nun neden bittiğine dair en güçlü iddia dizinin yapımcıları ile kanal arasındaki anlaşmazlık oldu. ATV'nin anlaşılan tutarı ödemek istememesi ve sözleşmedeki değişlik isteği yapımcıları çılgına çevirdi. EDHO sevenler ise dizinin resmi sosyal medya hesabından yapımcılara öfke püskürüyor. Yapımcıların ise bir açıklama yapıp, yapmayacağı merak konusu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEDEN BİTTİ

Konuya dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat basında çıkan iddiaların yalanlanmaması söylentilerin doğru olduğunu gösterdi. Öte yandan EDHO ekibinin diziye başka bir kanalda devam edebilmenin yollarını aradıkları ve önceki sözleşmedeki cezai yaptırımlardan kurtulma çabaları olduğu konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading