Yandex Metrica

Eda Ece'den Danilo Zanna isyanı! 'Ayrıldığımız doğru değil'

Eda Ece'den Danilo Zanna isyanı! 'Ayrıldığımız doğru değil'

Masterchef'in sevilen jürisi Danilo Zanna ile adı anılan Eda Ece, haklarında çıkan haberlere isyan etti. Oyuncu, Zanna'nın rol arkadaşı olduğunu söyleyerek 'böyle haberler yapmak son derece ayıp' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:19

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, İtalyan şef Danilo Zanna ile haklarında çıkan habere tepki gösterdi. Basın mensuplarının konuyla ilgili sorusuna yanıt veren Ece, iddiaları bir kez daha yalanladı.

"BENİM ZATEN ERKEK ARKADAŞIM VAR"

Eda Ece, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Benim zaten erkek arkadaşım var. İnsanın erkek arkadaşı varken böyle haberler yapılması son derece ayıp. Ben Buğrahan'la beraberim. Ayrıldığımız haberleri doğru değil. Danilo'yla 2016'da beraber 'Görümce' filminde rol aldık. Çok da sevdiğim bir rol arkadaşımdı, bir daha da görüşmedik."

"HİÇBİR SUÇUM YOK"

Danilo Zanna'yı 2016 yılından beri görmediğini söyleyen Ece, "Benim hiçbir suçum yok, Danilo'nun hiçbir şeyden haberi yok. Masa başı haberler gazeteciliğin de prestijini bozuyor bence. Hem kendisine zarar hem bize zarar ne gereği var." dedi.

Oyuncu, erkek arkadaşı Buğrahan Tuncer'in haberlere tepkisiyle ilgili soruya " gerçeği en iyi bilen insan olduğu için ‘bu yalan haber işi keşke olmasaydı' dedi." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading