Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ece Seçkin ve K-Pop hayranları birbirine girdi, ortalık karıştı! Ağzına geleni söyledi

Ece Seçkin ve K-Pop hayranları birbirine girdi, ortalık karıştı! Ağzına geleni söyledi

PurpleBeck grubundan Yeowool'un Ece Seçkin'in şarkısı eşliğinde dans etmesi sosyal medyada tartışma çıkmasına neden oldu. Ece Seçkin'in videoya heyecanlanan bir takipçisine "Ve bunun beni zerre heyecanlandırmaması" tepkisinin ardından K-Pop dinleyicileri ve şarkıcı arasında büyük tartışma çıktı.

Magazin

28.02.2024, 21:33

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, K-Pop grubu dinleyicileri arasında yaşadığı tartışmayla gündeme geldi. PurpleBeck üyesi Yeowool, Ece Seçkin'in Acayip İyi şarkısında dans ettiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Bir K-pop dinleyicisi videoya Ece Seçkin'i etiketledi. Şarkıcının verdiği yanıt tartışma yarattı.

K-Pop dinleyicisi "PurpleBeck grubundan Yeowool'un Ece Seçkin şarkısıyla dans etmesi peki" yazdı. Alıntılayan Ece Seçkin ise "Ve bunun beni zerre heyecanlandırmaması" şeklinde yanıt verdi. Ardından şarkıcıya birçok yorum geldi. 

"ADIYAMAN'DAN KORE FANLIĞI YAPIYORSUNUZ"

Seçkin, kendisine "Saygısız" diyen bir kullanıcıya "Saygısız ve terbiyesiz olan sizlersiniz, hastasınız hepiniz Kore'nin K'sini duyunca bir triplere bir şeylere giriyorsunuz kafayı yemişsiniz. Adıyaman Başpınar köyünden Kore fanlığı yapıp bana küfür eden de sizlersiniz sizle neden bu kadar dalga geçildiğini şimdi daha iyi anladım." diye cevap verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading