Yandex Metrica

Ece Ronay, şikayetini geri çekme şartını açıkladı

Ece Ronay, şikayetini geri çekme şartını açıkladı

Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiği taciz mesajlarını ifşa eden fenomen Ece Ronay, katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:08

Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia eden sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Gökhan Çınar'ın YouTube programı 'Katarsis'e konuk oldu. Ronay, Erbil ile aralarında geçen gerginliğe ilişkin konuştu.

Paylaşımları yaparken bu kadar büyüyeceğini düşünmediğini söyleyen Ronay, şu ifadeleri kullandı:

"O beni tehdit etti, ben de paylaştım. Özür diler ve konu kapanır diye düşünmüştüm. Tek amacım; susmuyorum, tehdidinize boyun eğmiyorum demekti. İftira atmaya çalışsam, başka şeyler de söyleyebilirdim. Sadece özür bekledim. Ama onlar beni suçlu çıkarmak için her şeyi yaptılar. Gelip klibimde oynadı. Birbirimize etkileşim olarak destek sağlayacağız diye konuşmuştuk. Saygılı duruşuma rağmen bana karşı çirkin bir dönüş yaptı. Sonradan ‘Nişanlı olduğunu bilmiyordum’ dedi."

"ŞİKAYETİMİ GERİ ÇEKERİM AMA..."

Ünlü fenomen, şikayetini geri çekme şartını da açıkladı. Ronay, "Şunu bile söyledim; ‘Eğer herhangi bir çocuk yurduna kütüphane yapmayı kabul ederseniz ben bu olayı daha fazla büyütmeyeceğim, hatta şikâyetimi geri çekeceğim’ dedim. Ama bana maddi tazminat davası açtılar." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading