Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’in kızını uyardı! Evde çok açık giyinme

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’in kızını uyardı! Evde çok açık giyinme

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’in kızını uyardı! Evde çok açık giyinme! İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:30

Ece Ronay'ın "taciz" ve "hakaret" şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan Mehmet Ali Erbil, savcıya ifade vermişti. Mehmet Ali Erbil'in ifadesini duyan Ece Ronay çileden çıktı. Ronay Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'e seslendi. Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda klibinde oynayan şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na "taciz" ve "hakaret" sebebiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

“DEKOLTELİ KIYAFET GİYEREK ARIYORDU”

Mehmet Ali Erbil, suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek, ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade vermişti. Adliyeye tekerlekli sandalyeyle gelen Erbil'in ifadesinde, “Ece Hanım sürekli dekolteli kıyafet giyerek beni arıyordu. Ben kendisine kardeşim diye hitap ettim. Hiçbir şekilde taciz etmedim” dediği iddia edildi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

“ÜSTÜNE BAŞINA DİKKAT ET KUZUM”

Bu ifadeyi gören Ece Ronay, Erbil'in sık sık cesur dekoltesiyle gündeme gelen kızı Yasmin Erbil’e seslendi. Ronay paylaşımında şu ifadeleri kullandı:  "Baban ifadesinde dekolte giyinip kendisini aradığım yalanını söylemiş. Ben telefonumu bilirkişiye teslim edip aksini kanıtlamaya hazırım, bunu da ifademde belirttim. Ama sen kendine dikkat et, dekolte giyince taciz edebileceğini iddia eden bir baban var. Evde üstüne başına dikkat et kuzum, ne olur ne olmaz. Güzel kızsın, evde çok açık giyinme. Kardeşine yapan kızına mı acır.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading