Yandex Metrica

Ece Ronay'dan yeni iddia: Mehmet Ali Erbil'in asistanı para teklif etti

Ece Ronay'dan yeni iddia: Mehmet Ali Erbil'in asistanı para teklif etti

Ece Ronay, kendisini taciz ettiğini iddia ettiği Mehmet Ali Erbil hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Fenomen, adliye çıkışında olaylara ilişkin açıklama yaptı.

Magazin

23.01.2024, 18:05

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, klibinde oynayan şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia ettiği mesajları ifşa etti. Ünlü şovmen iddiaları yalanlarken, Ece Ronay savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Avukatıyla birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil hakkında "Sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret" suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Ronay, dikkat çeken ifadeler kullandı.

"BU MUAMELEYİ HAK ETMİYORUM"

Mehmet Ali Erbil'i düşündüğü anlamda çağırmadığını söyleyen Ronay, "Bir gün kahve içeriz, çay içeriz Mehmet Ali Bey diyerek geciktirdim. Onda ne benim evimin konumu vardır, ne adresim vardır. Ne benimle alakalı olumlu ya da olumsuz herhangi bir görüntüsü vardır, ona gönderilmiş. Hiçbir şey yok. Sadece konuşuyor, sürekli beni suçluyor. 'Ben 65 yaşında bir adam olarak, 22 yaşında kızımdan küçük kadını taciz ettim' demiyor, o da bunu yaptı şunu yaptı. Ben bir kadınım. Ne olursam olayım böyle bir muameleyi hak etmiyorum" diye konuştu.

"50 BİN LİRA PARA TEKLİF ETTİ"

Ronay, gazetecilerin "Para teklifi geldi mi?" sorusuna "Nişanlıma telefon üzerinden beyefendinin asistanı gizli numaradan arayarak ve 50 bin lira para teklifinde bulundu" yanıtını verdi. Ronay'ın avukatı ise savcılığa yapılan başvuruda ses kayıtlarını ve mesaj içeriklerini sunduklarını, 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdıklarını belirterek "Mağdur edilen bir kadın var, cinsel tacize uğrayan bir kadın var. Top yargıda" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading