Yandex Metrica

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi birbirine girdi! Ortalık karıştı 'Abiyle anlaşmalı yürüyor...'

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi birbirine girdi! Ortalık karıştı 'Abiyle anlaşmalı yürüyor...'

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken'in başı eşinin ailesiyle dertte. Geçtiğimiz haftalarda Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini söyleyen sunucu, bu kez Benan Kocadereli ile birbirine girdi.

Magazin

23.01.2024, 19:37

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ocak ayında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Eşinin acısıyla sarsılan ünlü sunucu zor günleri atlatmaya çalışırken, Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesiyle de sık sık karşı karşıya geliyor.

Ünlü sunucu, geçtiğimiz günlerde eşinin abisi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıklamıştı. Tehditlerin ardından Erken, "Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım!" şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

MAL KAÇIRDIĞINI İMA ETTİ

Tartışmalara bu kez de Mahmutyazıcıoğlu'nun iki çocuğunun annesi Benan Kocadereli de dahil oldu. Al Sana Haber'e açıklama yapan Kocadereli, Celal Mahmutyazıcıoğlu'nu savunarak "Her şey benim bilgim dahilinde. Mal kaçırma yok. Mal kaçırma değil onun adı her şey Naz ve Eda'nın. Asıl mal kaçıran başka birisi" ifadelerini kullandı.

"ŞAFAK'A AİT ARABALAR NEREDE?"

Ece Erken'in hayat sigortasından para aldığı iddia edilirken, sunucudan konuyla ilgili açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erken, şu ifadelere yer verdi:

"Eğer böyle bir yorum veya cevap verildiyse mahkemede ispat edilecek bu bir! Daha mal tespiti davası sonuçlanmadan tapusu, her şeyi eşime ait olan evi, evleri mirasçı olmadığı halde hukuksuzca nasıl kiraya verdi? Kira elden mi alınıyor? Tekne nerede?

Teknedeki seabob bile alınmış kullanılıyor. Demek ki miras aslında kabul edilmemiş ama mahkemenin haberi yok. Şafak'a ait arabalar nerede? Neden ölümünden 1 ay sonra hepsi satıldı? Abiyle anlaşmalı mı yürüyor her şey... Eğer ortada böyle bir açıklama varsa pazartesi ilk iş şikayetçi olacağım ve ispata davet edeceğim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading