Yandex Metrica

Ece Erken'in sır dolu paylaşımı merak konusu olmuştu... FAYYEM kelimesinin ne olduğu ortaya çıktı!

Ece Erken'in sır dolu paylaşımı merak konusu olmuştu... FAYYEM kelimesinin ne olduğu ortaya çıktı!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından sık sık paylaşım yapan Ece Erken, dün yaptığı gizem dolu paylaşımla dikkat çekmişti. 'FAYYEM' yazılı notun ne olduğu merak edilirken, ünlü sunucudan ilk açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:53

Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ocak ayında silahlı saldıırda öldürüldü. Eşinin ölümüyle sarsılan Ece Erken, Instagram'dan sık sık paylaşım yapıyor. Sunucunun önceki gün yaptığı sır dolu paylaşım merak uyandırmıştı.

Eşine olan özlemini sık sık takipçileriyle paylaşan Ece Erken, bir kağıda "Fayyem" kelimesini yazıp paylaştı. Erken'in ne demek istediği ise tartışma yarattı.

BABANNESİNİN İSMİ ÇIKTI

Kelimenin olay yaratmasının ardından Instagram hesabından açıklama yapan Ece Erken, şu ifadeleri kullandı:

"Fayyem... Eşimin hayatta en sevdiği, bahsederken ağladığı babaannesinin adı, bütün hislerimi kendim için kendimi rahatlatmak için kağıda kaleme döktüm ve adına "Fayyem" dedim, eşimi büyüten, 20'li küsür yaşlara kadar aynı odada yattığı, yaşadığı değerli babaannesini de saygıyla ve sevgiyle anıyorum. Ve şu an Allah'ım Şafak'ımı en sevdiğiyle bir araya getirdi. Onun adına mutlu oldum. Şimdi ne mutludur tanıdığım Şafak. Çok özlüyordu babaannesini. Kendisini büyüteni, en sevdiğiydi. Neyse ki artık birlikteler. Dualarım sizinle"

TEKNESİNİN ADI DA FAYYEM

Diğer yandan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun teknesine de Fayyem ismini verdiği öğrenildi. Ünlü sunucu ve Mahmutyazıcıoğlu, o teknede tatil yaparken görüntülenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading