Yandex Metrica

Ece Erken'in antidepresanları iç çamaşırına saklayıp içtiği iddia edilmişti... Ayetli paylaşımı dikkat çekti

Ece Erken'in antidepresanları iç çamaşırına saklayıp içtiği iddia edilmişti...  Ayetli paylaşımı dikkat çekti

Ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan ve zor günler geçiren sunucunun çok sayıda antidepresan içtiği iddia edilmişti. Erken'den konuyla ilgili paylaşım geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:47

Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de sahibi olduğu balıkçıda silahlı saldırıya uğramış, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. 

"ANTİDEPRESANLARI ÇAMAŞIRINA SAKLIYOR"

Eşinin vefatından sonra sinir krizi geçiren Ece Erken'in çok sayıda antidepresan içtiği öğrenilmişti. Ünlü sunucuyla ilgili açıklama yapan Seren Serengil, "İlaçları iç çamaşırına saklıyor tuvalette düşüyor, oralardan alıp içiyor. Kendinde değil. Yaşamak istemiyor. Altı taneyi birden içiyor. İç çamaşırına saklıyor öyle içiyor. Doktor 'kalbi durabilir' dedi. " demişti. 

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Ece Erken'den hakkındaki iddialarla ilgili bir paylaşım geldi. Erken'in Instagram hikayeler bölümünde yaptığı paylaşımda, "Hiçbir antidepresan 'Hasbunellahu ve ni'mel vekil' (Allah bize yeter, O ne güzel vekilidir.) ayetinden daha etkili değildir." ifadeleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading