Yandex Metrica

Ece Erken'den kavga iddialarına yanıt

Ece Erken'den kavga iddialarına yanıt

Ece Erken ile eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun, Yıldız Tilbe'yi dinlemek için gittikleri mekanda kavgaya karıştığı iddia edilmişti. Sunucudan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 17:42

Sunucu Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz ay nikah masasına oturmuştu. Erken ve eşinin tatilde oldukları Bodrum'da büyük bir kavgaya karıştıkları iddia edildi.

Magazinbird'ün haberine göre Erken ve Mahmutyazıcıoğlu, Yıldız Tilbe'yi dinlemek için gittikleri mekanda olaylı bir gece yaşadı. Sunucunun kaşının patladığı, eşinin ise yaralandığı öne sürüldü.

ECE ERKEN'DEN İDDİALARA YANIT

Ece Erken, kavgada yaralandıklarına yönelik haberlerin ardından fotoğrafla cevap verdi. Instagram hesabından eşiyle fotoğraf paylaşan Erken, konuyla ilgili de açıklama yaptı.

Sunucu, ""Dün gece evli çift arkadaşlarımızla hayatımızda ilk kez gittiğimiz mekanda Yıldız Tilbe'nin 23.20'de sahne almasından ve yemeklerin geç gelmesinden dolayı müşteriler mekanı çatal-bıçakla protesto etti. Altı kişi için 19.250 TL hesap ödedik. Eşim de ödemeyi yaptıktan sonra sitemini belli etmesinin ardından yanımızdaki arkadaşımız darp edilirken araya girdi. Şikayetçi olduk, gerekenin yapılacağını biliyoruz. Yani hesap ödemek için değil, ödenen hesaba edilen sitem söz konusu. Yazıldığı gibi kaş, göz patlamadı. Şikayetçi olduk, dava açıyoruz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading