Yandex Metrica

Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile yaş farkını tiye aldı!

Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile yaş farkını tiye aldı!

Galatasaray forması giyen Alpaslan Öztürk ile mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Ebru Şancı, sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 'Teve2 Magazin Masası' yorumcusu 38 yaşındaki eski manken, son olarak eşiyle arasındaki 10 yaşlık farka vurgu yaptığı yorumla adından söz ettirdi.

Magazin

23.01.2024, 18:35

Ebru Şancı ile Alpaslan Öztürk, 2015 yılında Eskişehir'de düzenlenen sade bir törenle dünyaevine girmişti. Ünlü çift, düğünü ise Belçika'daki Kasteel Den Brandt şatosunda yapmıştı. Törene çiftin aileleri ve yakın dostlarından oluşan 100 kişilik bir davetli topluluğu katılmış, Şancı üç farklı gelinlikle objektif karşısına geçmişti. İkilinin Ceylin, Kürşad Fırat ve Mila adında üç çocuğu bulunuyor.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"SEVİYORUM BE"

Tescilli güzel, geçtiğimiz günlerde 775 bin takipçisi bulunan Intagram hesabından eşiyle fotoğrafını yayınlamış, kalp emojisiyle birlikte "Seviyorum bee" mesajını yazmıştı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"KADERİNSE DÜNYA KÜÇÜKTÜR"

Alpaslan Öztürk ise sosyal medyada eşi Şancı'ya sarıldığı pozuna, "Kaderinse dünya küçüktür, ama kaderin değilse çıkmaz sokakta bile karşılaşamazsın" notunu yazdı. Yaklaşık 50 bin beğeni ve çok sayıda yorum alan bu paylaşım, Ebru Şancı'nın teve2'de Esin Övet ve Timuçin Güner'le yorumcusu olduğu 'Teve2 Magazin Masası' programda konuşuldu.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"ÇOCUK DAHA 10 YAŞINDA GEZİYORMUŞ"

Ebru Şancı (38) ve Alpaslan Öztürk'un (28) yaş farkı da o sırada gündeme geldi. Eski manken, canlı yayında eşiyle arasındaki 10 yaşlık farkla dalga geçti.

"Olacağı varsa olur. Ben Türkiye Güzeli olduğumda Alpaslan daha 10 yaşındaymış" diyen ünlü isim, "Ben Brezilya'da milletin ayağını kaydırırım diye fesatlanırken çocuk daha 10 yaşında geziyormuş" şeklinde esprili bir açıklamaya imza attı. 16 yaşında model olarak podyumlarda yer almaya başlayan Ebru Şancı, 18 yaşında Brezilya'da düzenlenen 2001 Miss Globe güzellik yarışmasında birinci olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading