Yandex Metrica

Ebru Şancı'dan Galatasaraylı futbolcu eşi Alparslan Öztürk'le ilgili şoke eden itiraf! 'Kocam beni tartaklıyor'

Ebru Şancı'dan Galatasaraylı futbolcu eşi Alparslan Öztürk'le ilgili şoke eden itiraf! 'Kocam beni tartaklıyor'

Damla Ersubaşı, şiddet gerekçesiyle boşandığı eşi Mustafa Can Keser ile yeniden barıştı. Ersubaşı'nın eşiyle barışmasını yorumlayan Ebru Şancı, eşi Alparslan Öztürk hakkında söyledikleriyle şaşırttı.

Magazin

23.01.2024, 18:29

Sihirli Annem dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı, 2020 yılında Mustafa Can Keser ile ihanet ve şiddet iddiasıyla yollarını ayırmıştı. İlişkilerine yeni bir şans veren ikili, geçtiğimiz haftalarda barıştı. Teve2'de ekrana gelen Magazin Masası'nda yorumculuk yapan Ebru Şancı da Ersubaşı hakkında yorum yaparken, eşi Alparslan Öztürk'le ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.

"ŞİDDETİ DUYURUP SONRA BARIŞMAYACAKSIN"

2015 yılında Galatsaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenen Ebru Şancı, Ersubaşı'nın eski eşiyle barışmasıyla ilgii "Eskiden kol kırılır yen içinde kalırmış. Şimdi Damla'nın en büyük hatası ortaya çıkarması. Madem şiddet olayını çıkarıyorsun o zaman barışmayacaksın. Bu adam için de kötü bir şey. Ama bunu halk bilmek zorunda değil. Polise gitsin. Duyurup sonra barışmayacaksın artık." dedi.

"KOCAM BENİ TARTAKLIYOR"

Kendi evliliği hakkında konuşan Şancı, "Ben kavga etmiyor muyum kocamla? Kocam beni tartaklamıyor mu? Evet vurmuyor ama her evde var" ifadelerini kullandı. Programın yorumcularından Esin Övet ise Şancı'nın açıklamasına tepki göstererek, "Tartaklama derken... Bu iyi bir şeymiş gibi konuşmayalım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading