Yandex Metrica

Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan sürpriz evlilik kararı

Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan sürpriz evlilik kararı

Uzun süredir aşk yaşayan Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın evlilik kararı aldığı iddia edildi.

Magazin

23.01.2024, 17:30

Geçtiğimiz günlerde final yapan Hercai dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin'de müjdeli haber geldi. Dizinin finalinden sonra basketbolcu sevgilisi ile Maldivler'de tatile çıkan Şahin'in evlilik hazırlıkları yaptığı konuşuluyor.

27 yaşındaki Ebru Şahin ve NBA'de Cleveland Cavailers forması giyen sevgilisi Cedi Osman, sosyal medyadaki romantik paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. En yakışan ünlü çiftlerden biri olarak görülen ikilinin çevresinden edinilen bilgiye göre Şahin ve Osman, evlilik kararı aldı.

DÜĞÜN EYLÜL 2022'DE

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, 25 Haziran tarihinde Çeşme'de nişanlanmayı planlayan çift, bu kararı şimdilik yalnızca yakın çevresiyle paylaştı. Düğünü önümüzdeki sene yapmayı planlayan çiftin, Eylül 2022'de nikah masasına oturacağı iddia edildi.

CEDİ'NİN ANNESİ DEVREYE GİRDİ

Cedi Osman'ın annesi Binela Osman'ın Ebru Şahin'le çok iyi anlaştığı ve bir an önce evlenmelerini söyleyerek "Birbirinizi çok seviyorsunuz. Bekleyecek ne var?" dediği konuşuluyor. Diğer yandan Şahin'in sevgilisinin yanında kalabilmek için yeni proje tekliflerini değerlendirmeye almadığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading