Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ebru Şahin evlilik iddialarına yanıt verdi

Ebru Şahin evlilik iddialarına yanıt verdi

TRT'deki Destan dizisi için çalışmalarını sürdüren Ebru Şahin, önceki gün Alaçatı'da görüntülendi. Güzel oyuncu muhabirlerin sorularını yanıtlarken evlilik söylentilerine de açıklık getirdi.

Magazin

23.01.2024, 17:37

Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile tanınan, şu sıralar ise TRT'nin yeni dizisi Destan için hazırlanan Ebru Şahin, dizinin final yapmasının ardından sevgilisi Cedi Osman'ın yanına gitmişti. Geçtiğimiz gün Alaçatı'da objektiflere takılan Şahin, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

"EĞİTİM AŞAMASINDAYIZ"

Bir iki günlüğüne Alaçatı'ya geldiğini söyleyen güzel oyuncu, "Yeni projenin çekimlerine başladık, eğitim aşamasındayız. At binme, kılıç kullanma, ok atma gibi eğitimler alıyoruz. Çok yoğun ve zorlu ama keyif alıyoruz." dedi.

Basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile ilgili sorulara, "Şu an Kanada'da milli takım ile beraber. Her şey çok güzel gidiyor." yanıtını verdi.

"EVLİLİK GÜNDEMİMİZDE YOK"

Başarılı oyuncu, yaz sonu Cedi Osman ile evlenecekleri iddialarıyla ilgili de konuştu. Şahin, "Onunla ilgili bir gündemimiz yok, çalışıyoruz. Asılsız haber. Zamanı gelince." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading