Yandex Metrica

Sitede Ara

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab resmen boşandı

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab resmen boşandı

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın boşanma davasında sanatçının ABD'de olması nedeniyle kesin karar çıkmamıştı. Gündeş'in dönüşüyle karar kesinleşti ve evlilikleri sona erdi.

Magazin

23.01.2024, 17:31

Ebru Gündeş ve Reza Zarab'ın boşanma davası 22 Nisan'da sonuçlanmıştı ancak ünlü şarkıcı kızı Alara ile birlikte ABD'ye gittiği için kesin karar çıkmamıştı. Gündeş'in Türkiye'ye dönüşüyle avukatları kararı tebliğ ettirdi ve karar kesinleşti. İkilinin 11 yıllık evliliği resmen sona erdi.

İHANET İDDİASI 

Hürriyet'in haberine göre Gündeş, 11 yıllık evliliğini sona erdirmek için açtığı boşanma davasında 'evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını' gerekçe gösterdi. Dilekçede Reza Zarrab'ın Türkiye'de artık dönmeyeceği ve başka kadınlarla ilişkisi olduğu öne sürüldü.

Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde 22 Nisan'da görülen davada çiftin boşanmasına hükmedildi. Çiftin 9 yaşındaki kızları Alara'nın velayeti Ebru Gündeş'e verildi.

11 YILLIK EVLİLİK RESMEN SONA ERDİ

Ünlü sanatçı davanın ardından kızı Alara ile birlikte nisan ayının sonlarında ABD'ye gitti. Alara Zarrab bu süre içinde babası ile birlikte kaldı. Gündeş, yaklaşık 1 ay ABD'de kalmasınn ardından 21 Mayıs'ta Türkiye'ye döndü. Sanatçının dönüşüyle çiftin avukatları kararı tebliğ ettirdi. Gündeş ve Zarrab'ın 11 yıl süren evliliği resmen bitmiş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading