Yandex Metrica

Ebru Destan'dan boşanma süreciyle ilgili çok konuşulacak açıklama! 'Çocuklarıma 4 senedir...'

Ebru Destan'dan boşanma süreciyle ilgili çok konuşulacak açıklama! 'Çocuklarıma 4 senedir...'

Eski model Ebru Destan, konuk olduğu 2. Sayfa programına boşanma süreciyle ilgili konuştu. Destan, boşanmanın gerçekleştiğini ancak eski eşi Mete Okay'ın velayet konusunda ısrar ettiğini söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:31

Ebru Destan, 2011 yılında dünyaevine girdiği Mete Okay'la 2016 yılında boşanma kararı aldı. İkilinin arasında çekişmeli bir dava süreci yaşandı. TV8'de ekrana gelen 2. Sayfa programına konuk olan Ebru Destan, boşanmanın gerçekleştiğini belirterek süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

"VELAYET DAVASI CANIMI SIKIYOR"

Boşanma sürecinde yaşadıklarına ilişkin konuşan Destan, şu ifadeleri kullandı:

"Boşanma gerçekleşti ancak velayet konusunda ısrar ettiği için dava devam ediyor. Korona girdi hayatta bir şeyler oldu falan her şey aksadı. Velayet davası canımı sıkan bir şey çünkü çocuklarıma zaten neredeyse 4 buçuk senedir maddi manevi kendim bakıp kendim büyütüyorum. Her şey bende."

"VELAYETİ VERMEZSEN HİÇBİR ŞEY YAPMAM"

Eski eşi Mete Okay'ın "Velayet bende olursa her şeyi yaparım ama velayeti vermezsen böyle bir şey söz konusu değil" dediğini belirten Destan, "Çocukları ile güzel bir ilişkisi var. Ben o ilişkisinin hiçbir zaman bozulmasını istemiyorum. Çünkü ben bir anne olarak şeyden hiç hoşlanmam; çiftler ayrılırlar anne sürekli babayı kötüler... Bu çocuklar üzerinde bir travma yaratacaktır. Burada hiç kimseye hiçbir şey olmaz çocuğundan başka. Dolasıyla onu babasıyla sürdürsünler." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading