Yandex Metrica
Dünyaca ünlü model Bella Hadid'den olay yaratan açıklama! 'Müslüman ülke alevler içinde'

Dünyaca ünlü model Bella Hadid'den olay yaratan açıklama! 'Müslüman ülke alevler içinde'

Filistin asıllı dünyaca ünlü model Bella Hadid, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle sığınmacı olan Ukraynalılar ve Müslüman mültecilere uygulanan çifte standarda sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hadid, 'Adaletsizlik nerede olursa olsun, her yerde adalet için bir tehdittir' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:55

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı işgale birçok ünlü tepki göstermeye devam ediyor. Tepki gösteren ünlü isimler arasına Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid de katıldı. Ukrayna'daki işgale karşı olduğunu belirten Hadid, Ukraynalı ve Müslüman mültecilere yapılan ayrıma tepki gösterdi.

"KAÇ MÜSLÜMAN ÜLKE ALEVLER İÇİNDE"

Sosyal medya hesabından şair Mustafa Ahmed'in bir şiirini paylaşan 25 yaşındaki model, "Kendini sorgula, diğer adaletsizliklerin arasında ne kadar sessizce dolaştığını sorgula, burada bıraktığımız ayak izi uzun zamandır bıraktığımız en net iz olacak... Eğer bu, son yıllarda bir savaşı ilk fark edişinizse, dünyadan değilsiniz... Kaç tane Müslüman ülke alevler içinde? Batı'nın istilalarıyla, acımasız insansız hava araçları saldırılarıyla, infazlarla, Çin'deki toplama kamplarıyla? Filistin'in ne kadarı kaldı? " dizelerini yazdı.

"ADALETSİZLİK ADALET İÇİN TEHDİTTİR"

Ünlü model, savaşın etkilediği müslüman ülkeler ve diğer ülkelere davranış adaletsizliğine dikkat çekerek, "Adaletsizlik nerede olursa olsun, her yerde adalet için bir tehdittir." dedi.

Hadid daha sonra yardım kuruluşlarını paylaşarak Ukrayna için bağış yapma çağrısında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading