Yandex Metrica

Düğün öncesi huzursuzluk! Merve Boluğur ve Mert Aydın sokak ortasında birbirine girdi! 'Bunu yayınlamayın'

Düğün öncesi huzursuzluk! Merve Boluğur ve Mert Aydın sokak ortasında birbirine girdi! 'Bunu yayınlamayın'

Bir süredir aşk yaşayan Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın, geçtiğimiz haftalarda evlenmeye karar vermişti. Nikah tarihleri bile belli olan çift, Nişantaşı'nda görüntülendi. İkili sokak ortasında yüksek sesle tartıştı.

Magazin

31.03.2024, 14:45

Paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, kısa süre önce DJ Mert Aydın ile aşk yaşamaya başladı. Sevgilisiyle yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda Aydın'dan romantik bir evlilik teklifi aldı. Boluğur, sık sık 'Kocam' diye seslendiği sevgilisine 'Sonsuza kadar evet' yanıtını verdi. 

İkilinin nikah tarihi de belli oldu. Merve Boluğur-Mert Aydın çifti 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Düğün öncesi hazırlık yapan çift, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. 

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

MERVE BOLUĞUR'A GELEN MESAJ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

İkilinin bir mesaj yüzünden sokak ortasında tartıştığı, Merve Boluğur'un ise "O benim arkadaşım" diyerek sert çıkıştığı görüldü. Merve Boluğur'un sert tavırları kameralara yansıdı. Oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtlamak istemedi.

Mert Aydın ise "Bunu yayınlamasanız olmaz mı? Düğün telaşı bizi biraz yordu. O yüzden buradayız." dedi. Çift, bir süre sonra araçlarına binerek uzaklaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading