Yandex Metrica

Dua Lipa paylaşımıyla alay konusu olmuştu! İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi

Dua Lipa paylaşımıyla alay konusu olmuştu! İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi

Dua Lipa'nın bir fotoğrafına photoshopla İbrahim Tatlıses'in dövmesinin yapılması ortalığı karıştırdı. Fotoğrafı gerçek zanneden Tatlıses, Instagram hesabından yayınladı. Daha sonra sahte olduğunu öğrenen türkücüden açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:15

İbrahim Tatlıses, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. İngiliz şarkıcı Dua Lipa'nın bir fotoğrafına photoshopla İbrahim Tatlıses'in dövmesi yapıldı ve ünlü şarkıcının "Allah cezanı verecek" sözleri yazıldı. Fotoğrafı gerçek zanneden türkücü, Instagram hesabından paylaştı. 

Tatlıses, paylaşımına "Cesur ve güzel kızımıza teşekkür ederim" notunu yazdı. Şarkıcı, gelen yorumların ardından bu paylaşımını sildi ancak sosyal medyada alay konusu oldu. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"VAKTİM Mİ VAR DUA LİPA'YI BİLEYİM?"

Paylaşımın sosyal medyada kısa sürede gündem olmasının ardından Twitter hesabından paylaşım yapan Tatlıses, "Ben Ajda Pekkan bilirim, Hadise bilirim. Vaktim mi var da Dua Lipa'yı bileyim, takip edeyim? Meğer başka bir kıza yapmışlar, bunu gönderdiler. Ben de teşekkür ettim, paylaştım. Niyetim kötü değildi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading