Yandex Metrica

Doğu Demirkol'un Mustafa Sandal itirafı 'pes' dedirtti! Makarna anısı sosyal medyanın gündemine oturdu

Doğu Demirkol'un Mustafa Sandal itirafı 'pes' dedirtti! Makarna anısı sosyal medyanın gündemine oturdu

Doğu Demirkol'un Alelade Show programının bu haftaki konuklarından biri Mustafa Sandal oldu. Ünlü popçuyla yakın arkadaş olan Doğu Demirkol'un anlattığı makarna anısı programa damgasını vurdu.

Magazin

23.01.2024, 20:10

Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği, Doğu Demirkol'un sunucu koltuğunda oturduğu "Alelade Show" her hafta cumartesi akşamları Star TV'de ekrana geliyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu programda eğlenceli anlar yaşanıyor. Keyifli sohbetler yapılan programda zaman zaman bazı diyaloglar da gündem oluyor.

Alelade Show'un 10 Aralık akşamı yayınlanan bölümüne Mustafa Sandal konuk oldu. Programa Doğu Demirkol'un ünlü şarkıcıyla ilgili itirafı damgasını vurdu. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"ÇOCUKLARININ RIZKINI BANA YEDİRDİ"

Mustafa Sandal ile yakın arkadaş olan Demirkol, makarna anısını anlattı. Ünlü komedyenin sözleri izleyicileri hem güldürdü hem şaşkına uğrattı. Demirkol, popçuyla anısını şöyle anlattı:

"Bir makarna ısmarlıyor Mustafa abi sürekli gittiğimiz yerde. Ben de o makarnanın fiyatını bilmiyorum çünkü Mustafa abi ısmarlıyor. Yiyorum her gittiğimde. Sonra bir kere Mustafa abi yokken gittim, makarnadan istedim, fiyatını sormadım. Sonra hesap geldi. Rabbim! 2 sene oldu bak pandeminin başından beri, 1400 lira! 

'Garson abi özür dilerim beni niye uyarmıyorsun. Doğu sen ne istediğinin farkında mısın?' demiyorsun dedim. 'Hep bunu yiyorsunuz' dedi. Bu adama ben 30 tane ısmarlattım en az. Allah senden razı olsun. Çoluğun çocuğun rızkını.. Yaman ve Yavuz, hakkınızı helal edin. Babanız sizin rızkınızı bana yedirdi."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading