Yandex Metrica

Doğallığıyla takdir topluyordu! Tuba Büyüküstün estetik mi yaptırdı?

Doğallığıyla takdir topluyordu! Tuba Büyüküstün estetik mi yaptırdı?

Doğal ve makyajsız gezmeyi tercih eden ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün son görüntüsü takipçilerinin dikkatini çekti. 39 yaşındaki oyuncunun çekildiği fotoğraf, yüzüne dolgu yaptırdığı iddialarını gündeme getirdi.

Magazin

30.03.2024, 06:45

Son olarak dijital platformda yayınlanacak "Another Self" adlı dizide başrol oynayan oyuncu Tuba Büyüküstün, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla tartışmaların odağına oturdu
İki çocuk annesi olan Büyüküstün, son olarak ikiz kızları Maya ve Toprak'la verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Onur Saylak'la evliliğini 2017 yılında bitiren Büyüküstün'ün kızlarının bir hayli büyümüş olduğu dikkatlerden kaçmazken asıl dikkat çeken nokta ise Tuba Büyüküstün'ün yüzündeki dikkat çekici farklılıktı. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

KARŞI OLDUĞUNU SÖYLÜYORDU

İki çocuk annesi 39 yaşındaki Tuba Büyüküstün, yıllardır estetik operasyonlara karşı olmasıyla gündeme geliyordu. Daha önce verdiği röportajda estetik operasyonlar nedeniyle herkesin birbirine benzediğini söyleyen ve her zaman doğallıktan yana olduğunu savunan güzel oyuncunun estetik yaptırdığı iddia edildi. Bir davete katılan oyuncunun gergin yüzü akıllara dolgu yaptırdığı iddiasını getirdi. Değişimiyle dikkat çeken Büyüküstün, estetik iddiası hakkında henüz bir açıklama yapmadı. İşte Tuba Büyüküstün'ün tartışmalaraz yol açan o fotoğrafı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading