Yandex Metrica

Dilara Kurşun'a eski sevgilisinden cinsel saldırı! Ormanlık alana kaçırıp darp etti

Dilara Kurşun'a eski sevgilisinden cinsel saldırı! Ormanlık alana kaçırıp darp etti

Ünlü model Dilara Kurşun, eski sevgilisi tarafından ormanlık alana götürülerek cinsel istismara maruz kaldı. Eski sevgilinin 16 yıla kadar hapsi isteniyor.

Magazin

23.01.2024, 18:16

2016 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan ve profesyonel olarak modellik yapan Dilara Kurşun, geçtiğimiz Haziran ayında eski sevgilisi tarafından ormanlık alana kaçırılmış, burada darp edilip istismara uğramıştı. Savcılığa şikayette bulunan Kurşun'un eski sevgilisi hakkında 16 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Tufan Kılıç'la birlikte olan 25 yaşındaki ünlü model, Mayıs ayında ilişkisini noktalama kararı aldı. Kurşun'dan ayrılmak istemeyen Kılıç, genç kadını telefonla arayarak rahatsız etmeye başladı. Daha sonra 16 Haziran günü Kurşun'u arayarak buluşmak istediğini söyledi. Ünlü modelin teklifi reddetmesi üzerine Tufan Kılıç, tehditler savurdu. Bunun üzerine Kurşun, Kılıç'ın yanına giderek aracına bindi.

SAÇLARINDAN TUTUP DARP ETTİ

Araç seyir halindeyken ikili arasında tartışma başladı. Kılıç, aracını Kumköy tarafındaki ormanlık araziye sürdü. Salçarından tutarak Kurşun'u darp eden Kılıç, ardından kıyafetlerini zorla çıkararak cinsel istismarda bulundu. Modelin ağlamaya başlaması üzerine Tufan Kılıç, Kurşun'u evine bıraktı.

20 YIL HAPİS İSTEMİ

Yaşadıklarının ardından Sarıyer'de bir karakola giderek şikayetçi olan Kurşun, darp raporu aldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı. İfadesine başvurulan Kılıç suçlamaları reddederken, hakkında nitelikli cinsel saldırı, tehdit ve hakaret suçlarından dava açıldı. İddianamede Kılıç'ın olayın yaşandığı gece genç kadını ormanlık alana götürüp cinsel saldırıda bulunduğu, gelmeyi reddettiği için hakaret ve tehditle götürüldüğü anlatıldı.

Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacak olan Kılıç'ın 20 yıla kadar hapsi isteniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading