Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter evlendi, İbrahim Tatlıses'in hareketi olay yarattı! Nikah sırasında böyle bağırdı

Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter evlendi, İbrahim Tatlıses'in hareketi olay yarattı! Nikah sırasında böyle bağırdı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir aşk yaşadığı Levent Dörter ile dünyaevine girdi. Ünlü türkücü kızını özel gününde yalnız bırakmadı. Tatlıses'in nikah sırasında yaptığı hareket ise düğüne damgasını vurdu.

Magazin

23.01.2024, 19:55

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Tatlıses ve Levent Dörter ile nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin nikah şahitliğini Polat Yağcı ve şarkıcı Tan Taşçı yaptı.

Ailesi ve dostları, Dilan Çıtak ve Levent Dörter'i bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. İbrahim Tatlıses ve şarkıcının bir dönem küs olduğu kardeşi İdo Tatlıses de düğüne katıldı. Kızına sarılan ünlü türkücü duygusal anlar yaşadı. 

Çiftin düğününe Oktay Kaynarca, Demet Akalın, Baha, Seren Serengil, Berkay ve Fatih Ürek gibi birçok ünlü isim de düğünde yer aldı.

Dilan Çıtak, gündüz saatlerinde baba evinden davul zurna ile ayrıldı. Çiftin nikahı akşam saatlerinde yapıldı. Nikahın kıyıldığı ve Dilan Çıtak'ın 'evet' diyeceği anda İbrahim Tatlıses'in 'hayır' diye bağırması herkesi şaşırttı. Salondaki davetliler o sırada kahkahalara boğuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading