Yandex Metrica
SON DAKİKA
Destan saat kaçta ve ne zaman? Destan bu akşam yayınlanacak mı?

Destan saat kaçta ve ne zaman? Destan bu akşam yayınlanacak mı?

Destan dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyici tarafından merak konusu oldu. Peki Destan dizisinin yeni bölümü izleyicilerle ne zaman buluşacak?

Magazin

23.01.2024, 18:37

Destan yeni bölümü izleyiciler tarafından bekleniyor. ATV ekranlarında yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar ve birçok isim yer alıyor. Destan, salı akşamları her hafta izleyicilerle buluşuyor. Dizinin yeni bölümü yayın akışında yer almayınca izleyiciler büyük bir merakla Destan'ın yeni bölüm tarihini araştırmaya başladılar. Destan'ın yeni bölümünün yayınlanacağı gün merak konusu oldu. Peki, Destan dizisi bu hafta yok mu, yeni bölüm var mı? Destan yeni bölüm ne zaman?

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

DESTAN BU HAFTA YOK MU?

Destan dizisinin yeni bölümü ATV yayın akışında yer almadı. Her hafta salı akşamları yayınlanan Destan'ın yeni bölümü izleyicilerle bu hafta buluşmayacak ve yeni bölüm yerine özel bölüm bugün ekranlara gelecek.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

DESTAN'IN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Destan'ın yeni bölüm tarihi henüz belli olmadı. Önümüzdeki haftalarda dizinin yeni bölümünün izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading