Yandex Metrica

Destan dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Destan yeni bölümünde neler olacak?

Destan dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Destan yeni bölümünde neler olacak?

Destan dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Destan yeni bölümünde neler olacak? İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:33

Salı günlerinin vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Destan dizisinde bu akşam heyecanlı sahneler yaşanıyor. Batuga acısını yüreğine gömüp tek başına Kaya'nın akıl oyununa karşı oyun kurarak Müslüman çocuğu kurtarmaya çalışır. Bütün Gök'ün peşinde olduğu Akkız ise Batuga dahil herkesi çok şaşırtan bir hamle yapar.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

DESTAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Akkız köşeye sıkışıyor'Destan'ın altıncı bölümünde Akkız'ın pençe olduğunu bilen Müslüman Arap çocuğu yakalayan Balamir, Batuga ile Kırçiçek'in nişan toyunda çocuğu ortaya çıkarır ve Alpagu Han'ın direğe yanlış suçluyu astığını davetli tüm boy beylerinin öğrenmesini sağlar. Balamir'in bu hamlesi, Alpagu Han'ı tahtını, Akkız'ı ise canını kaybetmekle karşı karşıya getirir.

Batuga acısını yüreğine gömüyor. Alpagu tahtını sağlama almak için çok akıllıca bir hamle yapar ama Akkız, Batuga'nın Yaman'a açtırdığı gizli geçitten kaçmak zorunda kalır. Bir yazgının iki yarısı olan Akkız ve Batuga, iki ayrı yola sürüklenirler. Batuga acısını yüreğine gömüp tek başına Kaya'nın akıl oyununa karşı oyun kurarak Müslüman çocuğu kurtarmaya çalışır. Bütün Gök'ün peşinde olduğu Akkız ise Batuga dahil herkesi çok şaşırtan bir hamle yapar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading