Yandex Metrica

Destan 6. bölümde neler oldu? Dizi bu akşam neden yayınlanmadı?

Destan 6. bölümde neler oldu? Dizi bu akşam neden yayınlanmadı?

ATV’nin en çok izlenilen dizilerinden Destan’ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Destan’ın yeni bölümü bu akşam izleyicilerle buluşmadı.

Magazin

23.01.2024, 18:35

Ekranların sevilen dizisi Destan bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Destan dizisi izlemek isteyen izleyiciler Destan yeni bölüm ne zaman, Destan 6. bölüm bugün var mı, Destan son bölümde neler oldu, şeklinde aramalar yapıyor. İşte, detaylar...

Diziseverlerin merakla beklediği Destan bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Destan dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Destan yeni bölüm ne zaman, Destan bölüm bugün mü, Destan yeni bölümde neler olacak şeklinde aratıyor.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

DESTAN DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

'Destan'ın beşinci bölümünde Akkız daha küçükken pençesi olmaya and içtiği Çift Başlı Kurt'un kim olduğunu anlar. Batuga'nın önünde diz vurup bağır basarak onu Dağ'la Gök'ü bir edecek han olarak selamlar. Akkız hayatının amacını bulmakla kalmamış, Batuga'nın annesinin masum olduğuna dair bir de ipucu yakalamıştır. Batuga ile Akkız birlikte bu izin peşine düşer. Akkız, Batuga'nın bir oyunuyla Alpagu Han'ın dikkatini çekmeyi ve onunla tanışmayı başarır ama Tılsım Hatun'un masum olduğunu kanıtlayabilmesi için mutlaka saraydan çıkıp Çolpan Han'a ulaşmalıdır. Alpagu Han'ı saraydaki odasında öldürmeye kalkışmak, Akkız'ı ölümle karşı karşıya bırakır. Üstelik tam da hayatının amacını bulmuşken.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading