Yandex Metrica

Deniz Uğur ve Reha Muhtar arasında sular durulmuyor! Darp iddiaları şoke etti, ünlü televizyoncudan yanıt gecikmedi

Deniz Uğur ve Reha Muhtar arasında sular durulmuyor! Darp iddiaları şoke etti, ünlü televizyoncudan yanıt gecikmedi

Deniz Uğur ve Reha Muhtar arasındaki gerginlik devam ediyor. Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızı Mina'ya şiddet uyguladığı, ellerini ısırdığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu, kızı Mina'nın mesajlarını delil olarak göstermişti. Reha Muhtar'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:50

Bir döneme damgasını vuran ünlü televizyoncu Reha Muhtar, çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemden düşmüyor. Eski eşi Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın, 13 yaşındaki kızlarına şiddet uygulayıp ellerini ısırdığını öne sürmüş ve kızıyla ilgili darp raporu almıştı. 

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"KOLLARINDA VE BACAKLARINDA ÇÜRÜKLER VARDI"

Mahkemenin yolunu tutan Uğur, "Mina, babası Reha'nın çok kötü dövdüğünü söyledi. Hatta 'Bu sefer çok kötü dövdü' diyerek önceki davranışlarını da teyit etmiş oldu. Zaten Mina babası hakkında daha önce yaralama suçundan şikayetçi olmuştu. Sonra babası baskı kurunca şikayetinden vazgeçti. Çocuk bana vücudundaki darp izlerini gösterdi. Kızımın kollarında ve bacaklarında çürükler ve ezikler vardı. Ellerinin üzerinde de ısırık izleri gördüm." ifadelerini kullandı. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"BU ADAMLA YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

Deniz Uğur, kızı Mina'nın kendisine gönderdiği mesajları da paylaştı. Mesajda şu ifadeler yer alıyor:

"Bana ilk öne b.k gibi davranıyor. Sonra hayır ben sana hiçbir zaman öyle bir şey yapmadım diyor. Polislere yalan söylüyor. Her hikâyeyi döndürerek söylüyor. Benim ona karşı ajanlık yaptığımı düşünüyor. Ne yapacağım? Anne ben bu adamla yaşamak istemiyorum. Bana yapmadığım şeyler için bağırıyor. Vuruyor, vurmadım diyor. Çok içki içiyor sonra alkolik değilim diyor. Anne ne olur ben bu adamla yaşamak istemiyorum. Ne olur anne..."

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"ÇOCUKLARIMI KÖTÜ OYUNLARINA ALET EDİYOR"

Gelişmelerin ardından Reha Muhtar'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Twitter üzerinden açıklama yapan Muhtar, "Yalan iftira ve manipülasyonla mahkemede istendiği gibi daha fazla para almak için çocuklarımı çok kötü oyunlara alet etmeye çalışıyorlar. İşte manipülasyonlar karşısında kızımın benim olmadığım ortamda verdiği ifade. Allah'ım Büyüksün." dedi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"BABAM DEĞERİMİ BİLSİN DİYE YAPTIM"

Ünlü isim, paylaşımında kızının ifadesini de paylaştı. Mina'nın ifadesinde "Diğer ifadeyi babam benim değerimi bilsin diye öyle verdim. Tartışsak da ben hep babamın yanında kalmak istiyorum. Babamdan şikayetçi olduğumu bir anlık sinirle söyledim. Babamdan kesinlikle fiziksel şiddet görmemekteyim" dediği görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading